53 שניות של מוזיקה שוויצרית, 4 תמונות של אוכל שוויצרי ו-3 תמונות ששוות אלף מילים
תמונה ששווה אלף מילים של סיינט גלן, שוויץ:
ועוד אחת:
עכשיו אפשר להתחיל.
ב-11.11, בשעה 11:11, בדיוק, מתחיל הקרנבל בכל רחבי שוויץ. הוא נחגג בערים הקטנות ובערים הגדולות. התמזל מזלי להיות בציריך בדיוק בשעה הנכונה. סמטאות הרחוב מלאות בכאלה דברים:
ועמוסות בקהל הקרנבל, שלבוש בכל מיני צבעים.
חוץ מזה, אכלתי המון אוכל שוויצרי. הנה 4 דגימות מובחרות – בלי שוקולד!
רושטי שוויצרי ביתי, מתכון פה.
קאפונס (capuns), מנת הרים מסורתית של בצק שפצלה עטוף בעלה סלק שוחה ברוטב גבינה. בדר"כ יש בפנים בשר מיובש, אבל אני קיבלתי גירסא צמחונית.
שפצלה עם גבינת הרים חזקה ומסריחה. מעדן!
רקלטה. נראה מגעיל, מרגיש טעים.
א. אוף נו – חסר המתכון
ב. אוף נו – מה זה התמונות האלו, הוצאת לי את הלב – אני בוכה
ג. אוף נו – מה זה שפצלה עכשיו באמצע היום
ד. אוף נו – למה אני לא שוויצרי?
(ה. אוף נו – שכחת להחזיר את מה זה שלא יהיה ששומר לי על שם המשתמש והאימייל באתר)
את המתכון הוספתי, אבל לגבי התגובות: אין לי מושג איך לפתור את זה.
מצד שני, החזרתי את האופציה להירשם בתור "מנוי" לבלוג – ואז לא תהיה לך בעיה עם השם.
https://www.neiman.co.il/wp-login.php?action=register
וואו!!! יש מתכון! תודה רבה
(אבדוק את עניין המנוי, לא יודע מה זה אומר, אם זה מיילים על כל פוסט אוותר)
כמו שהומר סימפסון אומר: רררררררררררררר…
וואו, זה נראה טעים. מתי שווייץ תתאים את עצמה לתקציב שלי, מתי.